Απρ 18

Artlantis 6.5

Πριν από λίγο καιρό η Γαλλική εταιρεία Abvent παρουσίασε την τελευταία έκδοση του προγράμματος φωτορεαλισμού Artlantis. Η νέα έκδοση, 6.5, έρχεται με μερικές νέες προσθήκες οι οποίες κάνουν αυτή την έκδοση αρκετά σημαντική.

Το νέο Render Manager επιτρέπει στον χρήστη να κάνει τα renderings που θέλει χρησιμοποιώντας και slaves υπολογιστές. Κατεβάζοντας το render slave app, τα renderings μπορούν πλέον να γίνονται κατανεμημένα σε όσους υπολογιστές χρειάζεται ο χρήστης (και μπορεί να διαθέσει), είτε αυτοί είναι PC είτε MAC, και αυτό εντελώς δωρεάν. Επίσης, το preview τώρα λειτουργεί και σε draft mode.

Μία ακόμα προσθήκη είναι η συνεργασία του Artlantis με το Twinmotion (το οποίο εξαγοράστηκε απο την Abvent το 2016). Το Artlantis επιτρέπει πλέον την εξαγωγή των αρχείων σε φορμά .tma για προσθήκη και επεξεργασία των 3D αντικειμένων μέσω του Twinmotion.

Επιπλέον, υπάρχουν βελτιώσεις στο φωτορεαλιστικό κομμάτι του ουρανού. Δημιουργήθηκαν ρεαλιστικότερα σύννεφα ενώ το “God rays” εφέ είναι πλέον ορατό και πίσω από γυάλινες επιφάνειες. Τέλος, έκανε τη εμφάνισή του ένα νέο plug-in για το SketchUp 2017, το οποίο επιτρέπει τα αρχεία του SketchUp να ανοίγουν με το Artlantis. To plug-in μπορεί κανείς να το κατεβάσει από εδώ.

Πηγή: Artlantis

Share

Αφήστε μια απάντηση

Share